четвъртък, 24 декември 2009 г.

Коледа

Честита Коледа на всички !
Нека всички желания се сбъднат , нека мечтите станат реалност , нека станем малко по-добри , нека всички да ценят красотата ,и дано светът ни стане малко по добър и по красив !

петък, 27 ноември 2009 г.

Подарък картичка

Здравейте , аз си направих блог , но май забравих да пиша в него.Но днес не мога да се въздържа и трябва да се похваля.Току що си получих нещата от първата направена обща поръчка ( благодарение на момичетата от форума ) , но не това е важно.Важното е , че с хартиите получих и подарък. Картичка от Шуши , която ме накара малко да се поразплача.Толкова ми стана драго и толкова много се зарадвах на жеста , че хартиите останаха на заден план.
Много , много ти БЛАГОДАРЯ , скъпа Шуши за жеста , за радостта която ми достави  и за сълзите в очите ми.Пожелавам ти винаги да бъдеш усмихната и винаги толкова отзивчива.
Още веднъж ти благодаря !

неделя, 22 ноември 2009 г.

Началото

След дълги размисли имам ли нужда от блог или не , най накрая се реших . От известно време имам едно много интересно ( за мене ) хоби , което почти ме е срам да споделя с приятели , заради употребата на изрази като -"ти не си добре ". В крайна сметка след дълго ровене в нета и благодарение на едни много мили момичета от http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=437728.new#new които се оказаха също толкова не добре се стигна до тук.И така вече имам блог , не съм наясно как се води , какво се пише и всички други подробности , но се надявам да се справя.Има ги хората насреща , същите мили момичета , който са готови винаги да помогнат.

сряда, 15 април 2009 г.

Великден






Това са другите неща , които искам да ви покажа.Направих ги за Великден , и ги подарих пълни със шарени яйца.На мене много ми харесват.

неделя, 12 април 2009 г.

Първи стъпки







Тъй като все не си харесвам външният вид на блога и без да разбирам , кой знае колко го сменявам , част от първите ми неща който съм правила се изгубиха.Сега ще се опитам да ги поставя наново , но със стари дати.Не знам дали ще се получи , надявам се , защото и да не ми харесват все пак всеки е тръгнал от някъде.
Това ми е първото албумче , не знам как другояче да го нарека , за едни мой много близки приятели.Това на което са поставени снимките е метър , за измерване на детето докато расте , купувайки го за подарък , ми хрумна че мога да осъществя хобито си.Мисля че стана добре , подарено е отдавна , много го харесаха , дори детенцето не дава да се пипа и да се сменят снимките.
 
Copyright © 2010 Моите занимавки | Design : Noyod.Com