неделя, 28 февруари 2010 г.

Честита Баба Марта

Posted by Picasa

Това е картичката , която подарих на всяка от " Лудите Картичкофурии " присъствали на срещата на 27.02.2010 г. Снимката е направена от Нелката , за което съм  страшно благодарна , защото когато ми трябва аз съм винаги без фотоапарат.Замислям се дали за 8 март да не си направя подарък.
С тази картичка мисля да участвувам в пролетното предизвикателство на Картичкофуриите ( нали и аз съм от лудите ) , спонсорирано от   http://www.2elshi-shop.com/  които са две страхотни сладурки Рали и Ем , нагърбили се със задачата да популяризират " лудото " ни хоби и в България .Аз мисля че ще успеят !

Историческа среща на " Картичкофуриите "

Posted by Picasa

Днес Рони пусна публикация за историческата среща на " Лудите Картичкофурии" , но и аз да напиша няколко думи.Срещата наистина стана историческа , първа по рода си ( но надявам се не последна ) среща на хора с едно хоби , с едно желание да внесат малко красота и топлина , в този забързан свят.Единственото за което съжалявам е , че не успяха да дойдат повече момичета и от провинцията , но това е напълно разбираемо.Много беше хубаво , много беше приятно , не разбрах кога е минало времето и не ми се тръгваше .Всеки беше донесъл някакви подаръчета , за да зарадва другите ( няма да ги описвам , Рони го е направила много хубаво ) , всички бяха весели и усмихнати сякаш се познаваме от години , бърборихме , смяхме се , само забравихме да пеем , но следващият път няма да пропуснем.
Опитах се на снимката да напиша имената на всички , защото от снощи вече не си спомням колко пъти обяснявах кой кой е , в интерес на истината не ми беше неприятно , а напротив , с удоволствие бих обяснила още няколко пъти , защото това ме кара отново и отново да си спомням приятното изкарване.
Благодаря на всички за вечерта , за срещата , за хубавите подаръчета , за емоцията , за радостта.
Благодаря Ви момичета !

сряда, 10 февруари 2010 г.

Картичка за Картичкофурии


 
Posted by Picasa


С тази картичка реших да участвувам в предизвикателството на Картичкофурии . Дано Ви хареса.

понеделник, 1 февруари 2010 г.

Награда




Съвсем неочаквано получих награда .Защо аз , не ми е ясно но , наградата си е награда.Трябва да предам наградата на следващите 10 човека , но не съм решила още на кои.Благодаря на Шматка за това че избра мен и ще се постарая да предам щафетата.

http://lazitskaya.blogspot.com/

1. Да благодаря за наградата.
2. Да сложа в моя блог линк към човека, който ми дава наградата.
3. Да сложа в моя блог картинките, които представляват наградата :)
4. Да наградя 10 блога.
5. Да сложа линковете на тези 10 блога.
6. Да им напиша коментар за наградата.
 
Copyright © 2010 Моите занимавки | Design : Noyod.Com