четвъртък, 1 април 2010 г.

Подарък






Днес моя близка има рожден ден и трябваше да взема нещо за подарък.Винаги ми е бил труден избора на подарък , но този път съвсем се затрудних.Дори вчера в скайпа питах за идеи и Гери даде много добра идейка - книжка .И така книжката купих , но към нея трябваше и цветенце .Тук вече се затрудних , обиколих сигурно десетина цветарски магазина , букети каквито искаш и честно казано за фантастични цени , откъде идват тези цветя не знам.И така обикаляйки и ядосвайки се ми хрумна една идея , защо аз да не си направя букет.В Джъмбо купих саксийката , пиленцето и кокошката - 11 лв. Прибрах се в къщи и започна едно садене на цветя , докато най накрая се получи това .Има три вида цветя - каланхое - розовото , едно нецъфтящо но с много хубави кадифени листа и една малка палмичка .Накрая бучнах пиленцето , кокошленцето и яйчената картичка с пожеланията , огледах за последен път и да ви кажа харесах си произведението.
Posted by Picasa

3 коментара:

арт_мама каза...

Наистина чудесен, оригинален подарък си направила,Ваня! Много ще зарадваш твоята близка, сигурна съм!

Ivolina каза...

Чудесен подарък си спретнала.
Май наистина подаръците вече трябва да са на принципа направи си сам.

~Gery~ каза...

Да направиш подарък от цветя, които си отгледала и засадила със собствените си ръце, е много много по-ценен от купени цветя!
Жалко, че не си го снимала без целуфана, за да се види в цялата му прелест, но и така изглежда много хубаво аранжиран и съм убедена, че приятелката ти ще е зашеметена от жеста! :)

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2010 Моите занимавки | Design : Noyod.Com