сряда, 6 юли 2011 г.

Лодка от памперси

Поредният подарък от памперси.Този път е "Лодка".И гребла си има зайко и платно , само попътен вятър му трябва за да стигне до някой бебок.







17 коментара:

ранни записвания 2012 в Бодрум каза...

страхотни идеи от памперси, поздрави и до скоро

плодове и зеленчуци каза...

Хахаха, страхотна идея за подарък! Виждам, че в лодката от памперси има и чорапки и шише с биберон, освен капитан зайко :) Наистина е много оригинално. Надявам се нямаш нищо против да черпя вдъхновение от твойта идея за бебешки подаръци, че напоследък около мен се пръкнаха два бебока и ще им ходя на гости скоро.

туристически агенции каза...

Една прекрасна идея за подарък на родители, които си имат новородено бебенце :) Хареса ми това, че има и гребла, наистина все едно само чака да доплава до някое сладурче. Много полезен подарък, особено в първите месеци, всяка двойка имат нужда и то от огромна нужда и количества от памперси. Опакован изглежда шарен, носи голямо настроени подаръка!!!Скоро ми предстои едно гости при бебе и мисля един от подаръците да бъде нещо подобно,леко ще открадна иновативната идея.Благодаря за хубавите снимки, ще чакам и други предложения :)

екскурзия египет каза...

Страхотен подарък е памперсовата лодка с мечето и биберона. Удивена и очарована съм от идеята - хем практична, хем много идейна. Канена съм на бебешко парти и се чудех какво да подаря, а не върви да им бутнеш само пликче с пари. Искам да им подаря нещо, което да запомнят :)Тази идея много ми хареса!

почистващи препарати каза...

От няколко дни му умувам какъв подарък да занеса за бебешко парти, на което съм канена. В този прекрасен момент родителите имат нужда от всичко и на всичко се радват, но въпросните родители така да се каже си имат всичко и от нищо не са лишили малкия. За това и толкова се затруднявам, а не мога да си позволя нещо супер луксозно, колкото и да ми се иска:) И Еврика, твоята идея е просто идва като чудо! :) Те нямат нужда от още памперси, но самата идея за лодка от тях мисля, че ще им хареса много!

supermarket каза...

Поздравления за чудесната идея която те е връхлетяла. Изглежда уникален подарък, а да не говорим и колко полезен в този щастлив момент ще бъде за родителите.Много шарен и пъстър. Има и много мило мече, което детето в по късните си годинки ще може да му се радва и играе с него.Има и чорапки и кърпи, наистина е разкошен мечтан подарък. Няма как да го забравят, и след години ще си го спомнят.Идеята да направиш лодка от памперси е много весела!

рокли каза...

Прекрасен подарък и чудесна идея да се направи такава лодка с памперси, които ще са толкова необходими в този период на растеж на бебето.Много шарено се е получила.Добавката на играчки е супер.Ще остане нещо за спомен.В тези моменти човек се чуди какво да подари на младото семейство и дори да ги пита в повечето случаи не получава конкретен отговор.Вижда се и биберонът, който дълго време може да се ползва и едни малки сладки чорапки.Ех това са хубави пободи за празници, дано да почнат да се раждат повече българчета.

частна детска ясла в София каза...

Чудесен подарък, идеята е много добра и практична, няма как да не го харесат.

почивки каза...

Благодаря за хубавите снимки и най-вече за идеята,която ни давате.Този подарък със сигурност няма да остане незабелязан и ще предизвика много приятни коментари.Така в този прозрачен целофан ще се вижда всеки подарък. Идеята за Лодка от памперсите е чудесна.В него може да се сложи всичко, от което има нужда едно бебенце.Както и да направим друг вид форма и за по-голям човек.Поздравления отново.Това са най-хубавите поводи за празнуване, да псе веселиш и да бликаш от щастие когато имаш детенце е чудесно тогава ти се иска да викаш и всички да разберат.

счетоводни къщи София каза...

Сигурна съм, че този подарък ще остане много обсъждан и ще са доволни от него.Чудесна идея.

доставка на плодове и зеленчуци каза...

Блогът винаги ни предоставя интересни идеи и предложения за подаръци, с които да се откроим от останалите.Много полезен подарък, особено в първите месеци, всяка двойка имат нужда и то от огромна нужда и количества от памперси. Опакован изглежда шарен, носи голямо настроени подаръка!Скоро ми предстои едно гости при бебе и мисля един от подаръците да бъде нещо подобно,леко ще открадна иновативната идея.В такава опаковка можем да слагаме и за друг повод.Шарено е и дори и на бебето може да му харесат цветовете и да се загледа по него хаха

диабетични храни каза...

На мен също страшно много ми харесва тази идея.Можеш да събереш всичко най-необходимо и не чак толкова в една огромна кошница и да я опаковаш по този начин.Благодаря за хубавите снимки и идеята.Това става и за всякакъв друг празник само сменяш съдържанието.Има и много мило мече, на скоро бях попаднала в един друг блог, където имаше идеи как да си направим сами подобни и безопасни играчки за нашите деца.Има и чорапки и кърпи, наистина е разкошен мечтан подарък. Няма как да го забравят, и след години ще си го спомнят.Надявам се пак да ни даваш идеи за подарък.И разбира се нека има повече подобни поводи.

езиков Център каза...

еха страшен подарък, всеки би се зарадвал на такава помощ и по този начин опакована.

море в турция каза...

Само след два месеца ще ми се наложи за моя огромна радост да направя подобен подарък , даже мисля да го открадна като идея цялостно.Поздравления много благодаря за всичките снимки, да знаете че ни помагате.Това е подарък, който ще бъде изключително полезен и ще се хареса , ще привлече вниманието подарен по този начин и вид.Харесва ми че има и малка плюшена играчка, като порасне малко със сигурност много ще си играе с нея.Памперсите в този момент са силно належащи и важни и ще бъдат добре дошли колкото повече токова по-добре в новото семейство.

нова година Лондон каза...

Идеално че попаднах на този сайт сега,това ще им остане нещо за спомен.В тези моменти човек се чуди какво да подари на младото семейство и дори да ги пита в повечето случаи не получава конкретен отговор.И биберонът, който дълго време може да се ползва и едни малки сладки чорапки.Ех това са хубави пободи за празници, дано да почнат да се раждат повече българи.Като знам че има семейства с по 4-6 дори и повече деца , които са българи и с 1000 лева се оправят, а други с по 3000 месечен доход само едно, но това си е до хората вече и кой какво иска.

круизи каза...

Ех колко много неща има за купуване като дойде този момент просто не ми се мисли, добре че има и толкова много подаръци, благодаря за чудесното предложение, определено ще ми е от полза, съвсем скоро дамо след месец ще трябва да се купуват малки дрешки, биберони, одеалца, играчици и какво ли още не. Това е най- хубавият подарък който човек може да си дари и най-отговорното. Блога е страхотен, продължавайте да споделяте с нас.

почивка бали каза...

Много благодаря за това чудесно предложение и мен веднага ме грабна. Опакован изглежда шарен, носи голямо настроени подаръка!Скоро ми предстои едно гости при бебе и мисля един от подаръците да бъде нещо подобно,леко ще открадна иновативната идея.Но няма как удобно, практично и полезно ще бъде за родителите. И с тази плюшена играчка става напълно завършен подарък и като сложим една огромна панделка всичко ще е ок.Снимките са супер, придобиваме идеална представа поздравления и за създаденият и поддържан блог.

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2010 Моите занимавки | Design : Noyod.Com