събота, 31 декември 2011 г.

Нова година

Весело посрещане на Новата 2012 година !Много щастие , здраве , късмет и усмивки на всички ! И да ви почерпя с бутилка шампанско опакована за подарък ( последният за тази година ) и с късмети ! А , и да се похваля с първият си квилингов опит .
 

 

 
Posted by Picasa

четвъртък, 29 декември 2011 г.

Елхичка

Честита Коледа на всички , и весело изкарване на Нова година ! Искам да ви покажа още една елхичка , този път от хартия , като се извинявам предварително за снимките.
Ще ви покажа и снимки от Белчин баня , където правихме външна новогодишна украса на хотела и реклама.През цялото време температурата не се вдигна повече от -12 градуса.
А това е , замръзналият минерален басейн !
Външната реклама
Последната снимка е малка част от хотела. Това е от мене , мисля тези няколко дни да седя на топло в къщи и да не си подавам носа навън.Намръзнала съм се за цяла година.

събота, 24 декември 2011 г.

Коледа

Искам да пожелая на всички весело изкарване на празниците , много усмивки , топлота , любов , щастие и здраве !

А , това са няколко от подаръците , които направих.Снимката на елхичката от мидички няма нищо общо с истинската и красота , а като светне става една малка приказка.Опитах да снимам светеща , но не се получава нищо.

 
 
 
 
 
 
 


Още веднъж , бъдете здрави и щастливи !
Елхичката отива в :
Забавлятелство второ "Коледа та дрънка "
Коледен конкурс на Двете елши
SECRET CRAFTER

петък, 8 юли 2011 г.

торти от памперси

Последните две торти от мене!Надявам се за кратко да са последни , и да има поръчки за още , но това са само надежди .

 

 
Posted by Picasa

сряда, 6 юли 2011 г.

Лодка от памперси

Поредният подарък от памперси.Този път е "Лодка".И гребла си има зайко и платно , само попътен вятър му трябва за да стигне до някой бебок.







понеделник, 4 юли 2011 г.

Мечо моторист

Тъй като и на мене ми омръзнаха " Тортите от памперси", реших да сменя асортимента.
Този път е "Мотор от памперси ".Поиграх си малко докато измисля колелата и свързването , но стана.На мене ми харесва , а на Вас ?









понеделник, 13 юни 2011 г.

Подарък за бебе

Подарък за бебе , но този път аранжиран в метална кофичка.Пак си има всичко , дрешка , чорапки , дрънкалка ,две долни чаршафчета , шампоан и кърпички.Направен е по поръчка за един магазин.





Бях решила тортата да не я показвам , защото сигурно ви омръзна да гледате торти от памперси , но не можах да се сдържа.Тя също е направена по поръчка за магазина.








понеделник, 16 май 2011 г.

Торта от памперси

Две публикации за един ден , това не ми се е случвало !
Поредната торта от памперси , няма какво толкова да се каже за нея.Може би трябва да отворя магазин за такива торти !





Албум за дискове

Искам да ви покажа , последният си проект - албум за дискове ! Нищо ново под слънцето де , но за мене си беше и ново и малко трудно.И така , купих готово албумче , с намерение само да го украся отвън , но като го развъртях из ръцете си и го огледах , разбрах че само със външна украса няма да мина.И се започна - махнах всички найлонови джобове за дискове ( между другото никакво лепило не хваща върху тях ) ,направих нови -картонени , вътрешната подвързия на кориците също махнах ,и накрая от стария албум остана само ципа.И така , вместо да мина по-лесно , аз си отворих работа за цяла седмица.















Сега като гледам снимките , то нищо работа не е , а аз си поиграх доста.
 
Copyright © 2010 Моите занимавки | Design : Noyod.Com