неделя, 19 август 2012 г.

Болест

Момичета , извинявам се за закъснението на подаръците от "Предай нататък " , но след много тежка двустранна пневмония , получих инсулт .Така , че в момента се възстановявам и не мога да кажа кога ще ги направя.Дясната ръка , и десният крак са доста засегнати.

сряда, 11 април 2012 г.

Пролет , Великден и още нещо !

Един , Пролетно - Великденски венец .Направих общо пет , но всичко замина по-предназначение без снимки , обещаха да ми изпратят и тогава ще ги видите.Сега е само този , другата великденска украса , утре .
 
 
 
 
Posted by Picasa

четвъртък, 8 март 2012 г.

Честит 8 март , мили дами !

Честит празник на всички дами ! Да сте здрави , щастливи , усмихнати и много обичани ! Две малки подаръчета за две дами , които обичат много да готвят и доста време прекарват в кухнята.Дано да съм успяла да ги зарадвам с тези ръкохватки.
 
 
 
 
Posted by Picasa

петък, 27 януари 2012 г.

Pay it forward 2012

Здравейте , реших и аз в последният момент да се включа в играта . И без това хич ме няма в блоговото пространство напоследък , поне като се запише някой при мене да му направя нещичко.Записах се при ESI и имам потвърждение от нея , че се включвам в бройката от 5 човека , записах се и при Danina , но не знам дали се включвам в бройката .И така , правилата са ясни - първите 5 оставили коментар под публикацията , до края на годината получават нещо изработено от мене.В случая обаче стават 10 човека , тъй като съм се записала на две места.Не знам дали изобщо някой ще се запише , но правилата , са си правила.
 
Copyright © 2010 Моите занимавки | Design : Noyod.Com