неделя, 28 февруари 2010 г.

Историческа среща на " Картичкофуриите "

Posted by Picasa

Днес Рони пусна публикация за историческата среща на " Лудите Картичкофурии" , но и аз да напиша няколко думи.Срещата наистина стана историческа , първа по рода си ( но надявам се не последна ) среща на хора с едно хоби , с едно желание да внесат малко красота и топлина , в този забързан свят.Единственото за което съжалявам е , че не успяха да дойдат повече момичета и от провинцията , но това е напълно разбираемо.Много беше хубаво , много беше приятно , не разбрах кога е минало времето и не ми се тръгваше .Всеки беше донесъл някакви подаръчета , за да зарадва другите ( няма да ги описвам , Рони го е направила много хубаво ) , всички бяха весели и усмихнати сякаш се познаваме от години , бърборихме , смяхме се , само забравихме да пеем , но следващият път няма да пропуснем.
Опитах се на снимката да напиша имената на всички , защото от снощи вече не си спомням колко пъти обяснявах кой кой е , в интерес на истината не ми беше неприятно , а напротив , с удоволствие бих обяснила още няколко пъти , защото това ме кара отново и отново да си спомням приятното изкарване.
Благодаря на всички за вечерта , за срещата , за хубавите подаръчета , за емоцията , за радостта.
Благодаря Ви момичета !

1 коментара:

Nana каза...

Е, Ванче, благодаря че си ги надпписала, аз се чудих днес кой кой е, от тези на които не бях виждала преди. :) Много готино ми става като ви гледам и малко тъжно, че не мога да дойда нито сте ми толкова близо. Но скоро може би, кой знае. :)

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2010 Моите занимавки | Design : Noyod.Com