четвъртък, 8 март 2012 г.

Честит 8 март , мили дами !

Честит празник на всички дами ! Да сте здрави , щастливи , усмихнати и много обичани ! Две малки подаръчета за две дами , които обичат много да готвят и доста време прекарват в кухнята.Дано да съм успяла да ги зарадвам с тези ръкохватки.
 
 
 
 
Posted by Picasa

3 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Ванче, страхотни са - такъв модел не бях виждала! Да ти е кеф да се развихриш в кухнята с такива ръкохватки!Издокарала си ги просто суперски!

екскурзия дубай каза...

Ах, страхотни са! Наистина да ти е кеф да си в кухнята. И като модел са много интересни, не съм виждала такива. Човек да ти завиди за фантазията и сръчността, с които радваш очите ни :) "да ти завиди" го казвам с чисто благородна завист :) С нетърпение очаквам още подобни приказни изненади за домакинята, каквото съм и аз за момента :)

екскурзия египет каза...

Това е един прекрасен празник. За мен винаги е бил празник на майките ни мили. Които не спират да ни радват и да правят всичко за нас, независимо какво им коства. Това е един много хубав подарък за жена, която обича да готви така е. Аз лично много ми се зарадвала на тях! Моделът изглежда много хубав и интересен. Цветовете са доста добре подбрани.Мисля, че ще отиват на всяка кухня. С удоволствие да направиш неща, за да ги изпробваш.Ще чакам още интересни предложения за подарък!

Публикуване на коментар

 
Copyright © 2010 Моите занимавки | Design : Noyod.Com